Ung Vänster Jönköpings län

lördag, mars 16

Stoppa nazisterna i Jönköping Första Maj


Stoppa nazisterna i Jönköping Första Maj

Eftersom nazisterna tänker marschera genom Jönköping kommer 1:a maj i år inte bli som vanligt. Det är en dag då vi står upp för solidaritet och jämlikhet där vi tror på allas lika värde och rättigheter. Vi kan inte tillåta att denna dag utnyttjas av främlingsfientliga krafter vars syfte är att splittra arbetarrörelsen i klass, nationer, kultur, kön, etnicitet och sexuell läggning .Det är vår dag och inte deras!


Jönköpings gator tillhör folket – inte nazisterna. Tillsammans stoppar vi dem!

Nazisterna har sökt tillstånd för samling på Hoppets Torg 12:00 i Jönköping med avgång för demonstrationståget 13:00 men detta kan troligtvis ändras. Det kommer också ske ett gemensamt första majfirande mellan olika ungdomsförbund från vänstersidan som kommer preliminärt avgå från Västra Torget till Rådhusparken där det kommer pågå under större delen av dagen. Tid är ej fastställt ännu.
För de klubbar och medlemmar som vill delta och reser långt ifrån och är i behov av sovplatser så kommer det i viss mängd finnas tillgängligt i bland annat Ung Vänster Jönköpings och andra deltagande organisationers lokaler. Hör då av er till oss eller prata med arrangörer, deltagare på plats.

Mer info om motdemonstrationen kommer att dyka upp.
Sprid detta till era kamrater och till andra organisationer


Länk till eventet: http://www.facebook.com/events/168358749981213/
Länk till affisch att skriva ut, sätta upp och sprida: 
 

Flygblad kommer göras och länk till detta tillkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Recent Comments

Introduction

Recent Posts