Ung Vänster Jönköpings län

lördag, augusti 29

Datum och information!

Distriktsstyrelsemöte 28 Augusti.

16-17 September kommer Förbundsstyrelsen att åka runt i Länet för att sprida vår nya kampanj "Ge oss jobb Reinfeldt!"

Jönköpings klubben har kommit igång efter sommaruppehållet och har nu möten på fredag 16.00.
Gislaveds klubben har inte kommit igång riktigt efter sommaruppehållet, då de inte har hittat lämplig tid eller plats.

Höstplaneringen är i full gång, Distriktsstyrelsen kommer att besöka Värnamo och Nässjö för eventuellt starta upp en nya klubbar där.

5 och 19 September klockan 10.00 skall vår distriktslokal i Jönköping renoveras, de medlemmar som vill får gärna närvara och hjälpa till - tag i så fall med dig verktyg med mera om du har!

Nästa Distriktsstyrelsemöte är den 13 September 10.00 - de medlemmar som vill får gärna närvara och har då yttrande och förslagrätt.

Det är kyrkval 20 September - och vänstern finns även där. Så ung vänster uppmanar samtliga medlemmar som har rösträtt att gå och rösta!

Höstkonferens den 31 Oktober till 1 November, mer information kommer.

Ungdomsfacklig konferens den 14-15 November, mer information kommer.

torsdag, augusti 13

DS-möte

Dags för distriktsstyrelsemöte.
Söndagen den 23 augusti kl. 10.00
Mötet är öppet för alla medlemmar om någon vill komma och lyssna.

måndag, augusti 10

bilder från lägret









Sommarlägret 2009

Kära kamrater, det är med cirka 100 myggbett, ett leende och en varm känsla i kroppen jag skriver detta. Sommarlägret 2009, Furusjöns camping utanför Åmål. Förra året var det tydligen massor av regn och rusk, detta året var det tvärt om. Vi hade sol, värme och inte ett moln så lång ögat såg. Vi var fyra kamrater från Jönköpings Distriktet - två från Jönköping, en från Gislaved och en från Vetlanda.

Första dagen, då vi anlände till campingen, hände det inget speciellt, vi satte upp tälten och allmänt umgicks och hade kul!

Vi kan nog alla fyra från Jönköpings distriktet känna oss nöjda och väldigt mer bildade till valet, även knutit nya band till de andra distrikten som kommer behövas för ett rött Sverige efter valet 2010.

Det var en rad olika föreläsningar allt från arbete, feminism, miljön men även en del internationella frågor - och det grundläggande i retorik! Föreläsarna var bland annat Riksdagsledamöterna Josefin Brink och Hans Linde. Vår egen förbundsordförande Ida Gabrielsson.

Varje kväll bjöds vi på politiska filmer men även på Musikakter. Lazze Ohlyz gästade oss, även Puma Silverback, Cheap Act, Musikcafé, Malin Nyström samt Alice Hillbom Rudfeldt.

Det var sex underbara dagar och vi tror, hoppas och vill att fler kommer åka till nästa år.

Kamratligen

Recent Comments

Introduction

Recent Posts